A vasárnap esti főműsorok csatáját ismét az RTL Klub produkciója nyerte, az Álarcos énekes ugyanis elvitte a saját műsorsávját.

Most vasárnap is az Álarcos énekes ezúttal a 3. adása is megnyerte az idősávját (21,8 SHR% vs. 16,3 SHR%) a kereskedelmi célcsoportban, ezzel a 8. hét legnézettebb tartalma lett.

A zenés showműsor volt mind a 18-49 évesek körében, mind a teljes lakosságot tekintve a legnézettebb adás. Utóbbi célcsoportban ismét átlépte a nézettség az 1 milliós szintet. Ettől elmaradt a TV2 szuperprodukciója, köszönhetően annak, hogy a közös műsorsávban gyengébben teljesített.

Az RTL Klub egyébként újított a most vasárnapi műsorban, az első két adásban ugyanis hat álarcos szereplő csapott össze, míg ezúttal csak öten szerepeltek. A csatorna ugyan csak a szabályváltozásról számolt be, annak okairól nem, ám nem nehéz azt feltételezni, hogy azért tettek tartalékba szereplőt, hogy az eredetivel ellentétben további részt készítsenek majd.

Így arra tippelnek a szakportálok, hogy legalább egy további epizódot fog majd készíteni az RTL Klub. Kérdés, hogy a TV2 mit fog erre válaszolni, nem lenne meglepő, ha végül ők is újabb részt vagy részeket forgatnának.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here