Helybenhagyta az első fokon kiszabott ítéletet a Debreceni Ítélőtábla, így jogerőssé vált, hogy Balogh János, az Országos Roma Önkormányzat volt elnöke vesztegetés miatt egy év, végrehajtásában két év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Balogh a vád szerint még 2018-ban találkozott egy rendezvényszervező ég munkatársával, akitől azt kérdezte, megrendezne-e egy eseményt az ORÖ számára. Amikor a munkatárs rákérdezett, mikor lenne, arra Balogh azt válaszolta, azt nem tartják meg.

Az ORÖ elnöke a férfinak azt mondta, hogy a számlán feltüntetett összeget az önkormányzat átutalná a kft.-nek, melyből 600 ezer forintot megtarthat, a többi pénzt azonban vissza kell adni neki.

Az ajánlatot a férfi nem fogadta el, azonban hangfelvételt készített a beszélgetésről, ez volt a fő bizonyíték Balogh ellen. A volt politikust vesztegetés miatt ítélték el, az ítélet jogerős.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here