Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Vaju Viktória (MSZP-XIII. Kerületi Lokálpatrióták Egyesülete) nyerte a XIII. kerületi időközi önkormányzati képviselő-választást vasárnap. A Fidesz csak harmadik lett, a Momentum jelöltje is megelőzte az Orbán-pártot.

Vaju Viktória 497 szavazattal lett első az angyalföldi 9. egyéni választókerületben, a második Polyák Krisztina (Momentum Mozgalom), aki 406 szavazatot kapott. Ennél is meglepőbb, hogy a Fidesz jelöltje, Tempfli József  226 szavazattal csupán a harmadik helyen végzett.

Az eredmény még nem végleges, jogorvoslatra van lehetőség. A választókerület választói névjegyzékben összesen 6692 választópolgár szerepel. Vasárnap 1166 szavazatot adtak le, ez az összes szavazásra jogosult 17,58 százaléka.

A választókerületben azért kellett időközi választást kiírni, mert a tavaly októberben önkormányzati képviselővé választott, az ellenzéki közös jelölt, Kerpel-Fronius Gábor (MSZP-Párbeszéd-DK-Momentum-XIII. Kerületi Lokálpatrióták Egyesülete) időközben főpolgármester-helyettes lett és lemondott kerületi megbízatásáról.

Októberben a XIII. kerületi képviselő-testületben 15 képviselői helyet szerzett a MSZP-Párbeszéd-DK-Momentum-XIII. Kerületi Lokálpatrióták Egyesülete és hatot a Fidesz-KDNP.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here