Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Orbán Viktor volt gimnáziuma, a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola 55 tanára is tiltakozik a Nemzeti alaptanterv ellen – szúrta ki az Index.

A levélben többek között az alábbi indokokat sorolják a NAT ellen: elmaradt az érdemi társadalmi vita, a szakmai egyeztetés a gyakorló pedagógusokkal és szakmai szervezetekkel; szellemisége és túlzsúfolt tartalma nem gyerekbarát;

minimális teret ad a tanári szabadságnak és a tanulók kezdeményezéseinek, a helyi sajátosságoknak; tovább csökkenti a természettudományos tárgyak szerepét, amit eddig az intézményükben előnyben részesítettek; tovább növeli a terheket; korszerűtlen; nem ad időd a kritikus gondolkodásra, elmélyülésre.

Elfogadhatatlannak tartják a NAT bevezetésének ütemezését is, mert mint írják, “április 30-ig lehetetlen igényes, a tanulóink érdeklődését és az új tankönyvek tartalmát figyelembe vevő, a szakmai munkaközösségek együttműködésére épülő” helyi tanterveket kidolgozni.

Kifogásolják a túlszabályozottságot, a tanári szabadság súlyos megsértését, valamint a nevelési-oktatási programok erőltetett és gyorsított bevezetését is. Felszólítják az Emmi-t és a kormányt, hogy álljanak el az új Nemzeti alaptanterv bevezetésétől, és inkább kezdjen társadalmi egyeztetésbe egy jobb tanterv elkészítéséhez.

A propaganda média nem fog beszámolni, arról hogy már Orbán Viktor egykori gimnáziuma is tiltakozik egykori tanítványuk politikája ellen, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy más is lássa, a Fidesz már nem képes a jó kormányzásra.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here