Kocsi Máté szerint Kunhalmi Ágnes még az éghajlatot is valószínűleg k-val írta egy évvel ezelőtt. Az MSZP politikusa azonban visszavágott: szerinte a Fidesz frakcióvezetője a balatoni nyaralót nem tudja leírni, amely rejtélyes módon kimaradt a vagyonnyilatkozatából.

Kocsis Máté nagyinterjút adott ma reggel a Magyar Nemzetnek, amelyben egyebek mellett arról is szót ejtett, hogy a klímahiszti kifejezés azok viselkedésére, akik felelősség nélkül, alkalmi politikai előnyt akarnak kovácsolni mindebből.

A Fidesz frakcióvezetője Kuhalmi Ágnest is betámadta. Mint nyilatkozta: „Például Kunhalmi Ágnes ilyen, nagyjából egy éve kezdte. Azelőtt meg még valószínűleg k-val írta az éghajlatot. Velük áll szemben a kormány akcióterve. Abban ugyanis konkrét, felelős lépések vannak, rövid- és középtávon.”

Kunhalmi Ágnes az atv.hu-nak azt nyilatkozta a Fidesz frakcióvezetőjének kijelentésével kapcsolatban, hogy a személyeskedés a saját hazugságai miatt szégyenkező ember utolsó menedéke. Mint mondta, tegnap még klímahisztiről beszéltek és a klímaválságot is tagadták, most meg klímastratégiát írnak, mert érzik: elment mellettük a világ.

Az MSZP parlamenti képviselője azt is hozzátette: vicces, amit Kocsis Máté mondott, mert arra bizonyíték van, hogy ő a balatoni nyaraló kifejezést nem tudja leírni, ez a 100 millió forintos tétel ugyanis valahogy kimaradt a vagyonnyilatkozatából, merthogy elvileg nem az övé – tette hozzá.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy az ellenzéki politikus keményen visszaszólt, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy ne csak a Fidesz szava hallatsszon!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here