Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Némi túlzással kijelenthető, hogy amit Orbán csinált a CEU-val az a magyar felsőoktatás Trianoni-tragédiája, ugyanis a határon túlra, Bécsbe kényszerített egyetem ismét a világ legjobb felsőoktatási intézményei között végzet.

A Közép-európai Egyetem (CEU) eddigi legjobb eredményét érte el a kutatás és oktatás területén a Quacquarelli Symonds (QS) rangsorán, amely a világ egyik vezető globális felsőoktatási listája.

A Fidesz által Magyarországról elüldözött egyetem a politikatudomány és nemzetközi kapcsolatok területén 30., a filozófia terén pedig a 37. helyet szerezte meg, így ezekből a tárgyakból továbbra is a világ 50 legjobb egyeteme közé tartozik. A történelem, a szociológia, valamint a szociálpolitika és közigazgatás területén a legjobb 100 egyetem közé került a CEU, írja az egyetem közleményében.

„Ironikusnak tartom, hogy a magyar kormányzat azt az intézményt űzi el az országból, amely a rangsorok szerint Magyarország vezető kutatóegyeteme.” – idézi Michael Ignatieffet, a CEU elnök-rektorát az egyetem közleménye.

A rangsorok szerint a bölcsészet- és társadalomtudományok terén Ausztriában csupán a Bécsi Egyetem előzi meg a CEU-t idén, amikor az egyetem Bécsbe költözteti oktatási programjait.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán azzal, hogy elüldözte a CEU-t a felsőoktatás trianonját hajtotta végre, ezért kérjük oszd meg Facebookon ezt a posztot, hogy mindenki lássa, a CEU Bécsben is a világ legjobb egyetemei közé került.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here