Ujhelyi István az MSZP Európai Parlamenti képviselője ismét hatalmasat alkotott. Egy kegyetlenül őszinte videóval vágott vissza Orbánnak: Viktor fullba nyomta a kretént!

Ujhelyi videójából kiderül, hogy Orbán Viktor a parlamentben arról hadovált, hogy a Gyurcsány-kormány ennyi meg annyi pénzt vett el az egészségügytől és valami állítólagos kórházi ágyak bezárásáról is beszélt.

A vicces videó a közismert filmjelenet segítségével szembesít azzal, hogy bizony Orbánék 10 éve vannak kormányon. És mit építettek ezek? Stadionokat! Stadionokat! Nem kórházakat! Csak 10 éve mutogat hátrafele az egészségügyben!- összegzi az Orbáni-politikát az MSZP-s videó

Majd a vicces kisfilm ad is egy tanácsot Orbánnak: Viktor, soha ne nyomd fullba a kretént!

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy az MSZP-s vezető egy vicces videóval, hogy beégette Orbánt, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mások is jót nevessenek!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here