Nagy erőkkel terjed azaz Orbán Viktor sajtótájékoztató részlet az internet, melyben Orbán Viktor igen csak humorosan szólta el magát.

Még az első koronavírusos megbetegedés előtt Orbán Viktor a Visegrádi Négyek találkozó után tartott egy nemzetközi sajtó tájékoztatót, ahol egy picit összeakadt a nyelve és nagy igazságot mondott ki.

A véletlenül a nagyon őszintére sikerült sajtótájékoztatón így Orbán kijelentette: nemzetközileg akkreditált RABOLUNK! Majd a bakit gyorsan javította laborunkra. Bár az első verzió nagyobb szenzáció lett volna.

Minden esetre nekünk nagyon tetszik Orbán Viktor nagyon őszinte nyelvbotlása, ha neked is oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki jót tudjon rajta mosolyogni!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here