Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Magyar György, az ismert ellenzéki ügyvéd összeállította Orbán ellenségeinek listáját, melyet legújabb blogbejegyzésében közölt. 

Megtiszteltetésnek veszem, hogy most magam is a nép ellenségeinek sorába tartozom, hiszen nem vagyok kompatibilis a nemzeti együttműködés rendszerével. Ennek csak örülök, mert szégyen lenne, ha asszisztálnék a jogállam lebontásához. Szóval tudomásul veszem, hogy most én is „Soros” vagyok.

De ettől még teszem azt, amire az ügyvédi esküm kötelez – írja blogjában Magyar György. Az ügyvédre valóban rájár a NER-rúd: a fideszes politikusok, a kormányzó párt médiája folyamatosan a célkeresztben tartja azóta, hogy Orbán Viktor bedobta a „börtönbiznisz” témát.

Az ügyvéd – aki a minap portálunknak e témában nyilatkozva, nem kis iróniával megköszönte Orbánnak az ingyenreklámot – mostani blogbejegyzésében – a teljesség igénye nélkül – számba veszi az Orbánék által  a nép ellenségeinek kikiáltott listát, s mint mondja, „Nincs okom a szégyenkezésre”.

„Ez csak egy hevenyészett összegzés, és mindenkitől elnézést kérek, hogy terjedelmi okokból – és a rendelkezésünkre álló kapacitás híján – csak szemezgettünk Orbán és kormánya „megveszekedett ellenségei” közül. Mindazonáltal megtiszteltetésnek tekintem, hogy – miközben a miniszterelnökhöz hasonlóan, „keccsölünk egész nap” az ügyfeleink érdekében – most mi vagyunk a Soros.”

És, hogy kik vannak a listán?

Gyurcsány Ferenc
Bajnai Gordon
Simor András
A Schmitt Pál plágiumügyével foglalkozó újságírók
A kisegyházak (ld. Iványi Gábor)
Brüsszel
Soros György Jean-Claude Juncker
A „Soros-birodalom álciviljei”
A romák, illetve az őket képviselő jogvédők, bírák és ügyvédek
A liberálisok
CEU
MTA
A bírói kar és az ügyvédség

Magyar a fenti felsorolást tételesen meg is indokolja, majd leszögezi, hogy ha csak az állítólagos „börtönbizniszről”, esetleg súlyos bűncselekmények elkövetőiről van szó, akiket az alaptörvényből fakadóan is megillet a védelem joga, az eskü arra kötelezi őt és társait, hogy az ügyfeleik érdekében járjanak el.

„Amennyiben emiatt az aktuális hatalom az ellenségének tekint, ezt büszkén vállalom. S ha úgy hozná a sors, hogy pártállástól függetlenül, engem bízna meg bárki a jogi képviselettel, továbbra is minden törvényes eszközzel élni fogok az ügyfeleim érdekében. Én erre tettem fel az életemet, mert nekem fontos a jogállami értékek megőrzése”.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here