Hiába, a Fidesz elitre mindig is jellemző volt a puritánság és a tehetség. Nyilván csak a sors furcsa fintora, hogy többségük nem 10 éves kormányzásuk előtt, hanem az alatt tudott csak meggazdagodni. A 444 szúrta ki, hogy Rogánnénak sikerült egy 21 millás karkötő együttest villantania véletlenül. 

Nem sokkal azután, hogy Rogán Antal propagandaminiszter bejelentette válását, újra nyilvános lett Rogán-Gaál Cecília Instagramja. Erre töltött fel visszafogott képeket a debreceni Davis-kupáról, ahová azért ment ki, hogy Fucsovics Mártonnak szurkoljon.

Mint az a képekből nyilvánvaló, a sikeres üzletasszony egyáltalán nem tolja előtérbe értékes ékszereit, egy éles szemű tumblr-felhasználó kellett hozzá, hogy az instasztorijában kiszúrja a három karperecet, amelyek ránézésre egyértelműen a Cartier közkedvelt szériájába tartoznak.

A Love Bracelet sorozat három darabja együttesen mintegy 21 millió forintot érhet, de ezen nem érdemes fennakadni, hiszen Rogán-Gaál Cecília elmúlt években mutatott üzleti teljesítménye megkérdőjelezhetetlen: Sarka Katával közös cége, a Nakama & Partners 2016 és 2018 között meghuszonháromszorozta a bevételeit, és 56-szorosára növelte az adózott nyereségét.

A vállalat tulajdonosai 2018-ban 136 milliós osztalékot vettek ki a cégből. Rogán Cecíliának van médiacége is, a Top News Hungary Kft., amit Sarka Katával közösen alapított, de ő a többségi tulajdonos. A cége által szervezett sporteseményeket eddig 273 millió forinttal támogatták állami cégek.

A propaganda média nem fogja feltenni, hogy mégis miből lett Rogán Cecíliának egy 21 millás karkötő együttese, ezért oszd meg ezt a posztot Facebookon, ha neked is kínosan hiányzik a válasz!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here