A köztévét három éve otthagyó Gundel Takács Gáborral készített interjút a Magyar Hang.

Gundel azért mondott fel, mert a Maradj talpon! című műsorban nem engedtek szerepelni egy csepregi jobbikos képviselőt. Az ország egyik legnépszerűbb műsorvezetőjét a lap nyomtatásban megjelent cikkében arról is faggatták, hogy miképp vélekedik a közmédia működéséről.

“Ami jelenleg ott zajlik, az egyetlen szóval összefoglalva: alibi” – fogalmaz az interjúban Gundel.

Úgy látja, még a rendszerváltás előtt is igen komoly szakmaiság jellemezte a közmédiát, ám manapság az emberek már nem is tudnak műsorokat mondani köztévéből. Valójában nem is az egyes műsorokról van szó, hanem a műsorkészítő olyan adást csinál, amit elvárnak tőle.

Az emlékezetes Karácsony Gergely-interjút teljes egészében nem látta, de így is megvan róla a véleménye: azt mondta, szégyellte magát, pedig csak a kérdésekről készített összeállítást látta.

Szerinte az ehhez hasonló esetekben a kérdező nem kérdez, hanem ügyészként viselkedik. Ez pedig nem nevezhető pártatlan televíziózásnak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here