Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Kiadta a NAV a legnagyobb adótartozók listáját, közöttük feltűnik Berki Krisztián neve is, aki 2019-ben a Fidesz érdekében elindult a főpolgármester választáson is- szúrta ki a Blikk

Berki Krisztián tévés celeb neve tartósan ott parkol a magánszemély nagyadósok között. Berki – aki 2008-2010-ben az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója is volt – költekező életmódját a közösségi médiafelületeken folyamatosan dokumentálja. A celeb a Fidesz közeli TV2 csoportnál még műsort is vezetett.

Berki pedig tavaly őszi önkormányzati választáson elindult a Fidesz érdekében főpolgármesteri posztért is, bár így is sima győzelmet aratott Karácsony Gergely Tarlós Istvánnal szemben.

Berki belekeveredett egy hatmilliárd forint összértékű adócsalási ügybe, amiben 45. rendű vádlottként ötmillió forintos kárt okozott a költségvetésnek azzal, hogy az egyik cégén keresztül fiktív számlákat fogadott be.

Berki elismerte a bűnösségét a Blikk korábbi cikke szerint. Berkiről az is kiderül a cégadatokból, hogy jelenleg nincs a nevén működő vállalkozás, a hozzá köthető cégek többsége felszámolással vagy kényszertörléssel megszűnt.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here