Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A 444 valótlanul híresztelte, hogy Rogán Cecíliának a kezén csupán egy 21 millió forintos karkötőszett volt, hiszen a másik kezén egy 13 millió forintos óra is virított. A tévedésért elnézést kérnek. 

Mint a Hír Hugó is beszámolt róla, Rogán-Gaál Cecília Instagramra töltött fel visszafogott képeket a debreceni Davis-kupáról, ahová azért ment ki, hogy Fucsovics Mártonnak szurkoljon.

Mint az a képekből nyilvánvaló, a sikeres üzletasszony egyáltalán nem tolja előtérbe értékes ékszereit, egy éles szemű tumblr-felhasználó kellett hozzá, hogy az instasztorijában kiszúrja a három karperecet, amelyek ránézésre egyértelműen a Cartier közkedvelt szériájába tartoznak.

A Love Bracelet sorozat három darabja együttesen mintegy 21 millió forintot érhet- írta a 444. Most azonban kénytelen volt a pontosítani:

“Szombaton megjelent, Rogán Cecíliának a sport az első, a 21 milliós karpereceit szinte takargatja című cikkünk alkalmas volt arra, hogy az üzletasszonyról olyan benyomást keltsen, mintha csak 21 millió forintnyi ékszer lett volna rajta. Ez valóban igaz Rogán Cecília egyik karjára, csakhogy egy olvasónk azóta jelezte, hogy a másik karján is értékes tárgy, egy 34 mm átmérőjű Rolex Pearlmaster óra látható.” Az óra újonnan 40750 euró, vagyis 13,7 millió forint.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here