Felszabadult egy újabb megyei jogú város médiája, Hódmezővásárhelyen a Kozó Attila, a szegedi tv korábbi vezetője lesz ottani televízió vezetője, Szegeden pedig egy RTL Klubot is megjárt szakember folyathatja.

Az ATV korábbi szerkesztő-műsorvezetője, Balogh Judit Kozó Attilát váltja, aki Hódmezővásárhelyen az ottani televízió vezetésre kapott fölkérést – írja a Szeged.hu.

Balogh Judit dolgozott a Start című reggeli műsorban, A nap hírében és a Fórum című politikai műsorokban is az ATV-n, valamint vezette a csatorna híradóját is. Öt éven át dolgozott a televíziónak.

Korábban az RTL Híradó riportere volt, munkatársa volt a Magyar Televízió Híradójának tíz éven át, majd 2012-ben az elhíresült Lomnici Zoltán-féle kitakarásos botrány után – a Legfelsőbb Bíróság elnökét egész egyszerűen kiretusálták a háttérből Tőkés László nyilatkozata alatt –, amikor szolidaritást vállalt kollégájával, áthelyezték a kisebbségi és nemzetiségi műsorok főszerkesztőségébe – emlékeztet a szegedi hírportál.

Kozó Attilát 2014 novemberében nevezték ki a Szeged Televízió élére, most a hódmezővásárhelyi TV élén végre egy valódi újságíróként folytathatja.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here