Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Csernobil? Nem egy budapesti működő kórház az Orbán Viktor vezette Magyarországról- többek között ezzel a felüdítéssel  söpört végig a világsajtón a Kútvölgyi Kórházról készült felvételek.  Most a koronavírus egyik kiemelt kórháza lehet.

A Hír Hugó is írt másfél éve az Orbán-kormány egyik legnagyobb elb@szásáról. Az Index készített akkor egy felvételt, ami  egy működő kórház, méghozzá az elit kútvölgyi kórház látható. Az épület azért van ilyen romos állapotban mert elkezdték a felújítását, 3,5 éve. Azonban valami jogi vitába keveredtek a vállalkozóval, aki levonult a területről.

A helyzet azóta egy jottányit sem változott, tehát 3,5  éve így néz ki egy működő kórház: se vakolat se szigetelés nincs az épületen, ami így szépen ki van téve az időjárási viszontagságoknak. De a legkeményebb, hogy az áldatlan állapotok  ellenére itt gyógyító munka folyik.

Most a 24.hu úgy tudja, hogy több száz munkás rohamtempóban kezdte felújítani az évek óta átépítés alatt álló Kútvölgyi Klinikai Tömb legfelső szintjét, hogy ott újabb részleget alakítsanak ki a koronavírussal fertőzött betegek számára.

A munka éjjel-nappal és hétvégén is zajlik – írja a lap. Állítólag maga Pintér Sándor belügyminiszter javasolta a kormányülésen, hogy a várható igények miatt szükség lesz még elkülönített részlegre, és az lehetne a Kútvölgyiben.

A 24.hu úgy tudja, hogy „a döntésről azonban a múlt héten még a Kútvölgyiben sem kapott senki semmilyen információt, ezért megdöbbenést váltott ki, amikor váratlanul építőmunkások jelentek meg a kórházban”.

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem igazgatása alá tartozó klinikai tömb felújítását legkésőbb 2018 februárjában kellett volna volna befejezni, de egy jogvita, majd mindenféle koncepcionális ellentétek miatt elakadt a projekt, pénz sem volt, a szétbombázott épület évek óta érintetlenül állt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here