Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha az ember figyeli azt, hogy mi történik az MSZP-s vezetésű XIII. kerületben, olyan érzése van, mintha nem is Magyarországon járna. A kerület épített már teljesen zöld okos óvodát, nincs egy négyzetméter elhanyagolt terület se és most újabb önkormányzati bérházat építenek.

Tóth József (MSZP) a XIII. kerület polgármestere bejelentette újabb bérlakások építését vállalja az új ciklusban a XIII. Kerületi Önkormányzat. A Jász utca 72. szám alatt egy 35 lakásos bérház épül.

A polgármester hangsúlyozta: „A rövid és a hosszú távú kerületstratégiánknak is része a lakáskoncepciónk.” A Jász utca 72. szám alatti új bérház alapkőletételénél dr. Tóth József arról is beszélt, hogy ezt a környéket ugyancsak az értékőrzés és a megújulás jellemzi.

A száz százalékban önkormányzati tulajdonú beruházás során fontos szempont, hogy az épület megfeleljen a passzívház kritériumainak, hiszen az önkormányzat elkötelezte magát a korszerű és környezetbarát energetikai megoldások mellett – írja a kerület honlapja.

Budapesten egyedülálló módon, eddig 11 helyszínen 632 önkormányzati lakást épített a XIII. Kerületi Önkormányzat, minderre több mint 10 milliárd forintot fordított, és 30 ezer négyzetméternél nagyobb lakásfelületet adott át a bérlőknek. Több mint 1000 családnak tette lehetővé idáig, hogy jobb életkörülmények között lakhassanak az új bérlakásokban.

„Szeretnénk magas életminőséget biztosítani a XIII. kerületieknek, az önkormányzat ehhez a dinamikus fejlődést biztosítja”, tette hozzá az MSZP-s polgármester.

Jász utca 72. szám alatt egy 35 lakásos bérház épül, az épületen belül 1-1,5-2 és 3 szobás, jellemzően 35-40, 50-55 és 65-70 négyzetméter alapterületű összkomfortos lakások lesznek. A minimális alapterület minden esetben meghaladja a 35 négyzetmétert.

Az önkormányzat esélyegyenlőségi szempontjai szerint 2 lakást mozgáskorlátozottaknak terveznek. Minden lakáshoz tartozik majd egy parkoló, a 35-ből 2 ugyancsak akadálymentesített. Az épületnek 1 pinceszintje, 2 felszín feletti, ötemeletes (liftes) lakótömbje lesz.

Az új bérház területe a Jász utca – Fáy utca – Forgách köz – Zsinór utca által határolt tömb közbenső része, amelynek érdekessége és egyben külön értéke is, hogy a hátsó kertje egy játszótérrel szomszédos.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy az MSZP-s vezetésű XIII. kerület sorra építi az önkormányzati bérházakat és lakásokat ad az embereknek, ezért oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, lehet így is vezetni egy várost.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here