A Semmelweis Egyetem által indított egészségügyi edukációs videósorozat célja, hogy megbízható forrásból nyújtsanak információt és segítséget olyan egészségügyhöz, családgondozáshoz kapcsolódó kérdésekben, amelyek a mindennapokban felmerülhetnek.

A koronavírus védekezés egyik legfontosabb lépése a rendszeres és helyes kézmosás, ám nem mindenki van tisztában azzal, hogy mi a helyes kézmosás 6 lépése.

Ebben a részben a helyes kézmosás lépéseit és a kézfertőtlenítő folyadék használatát mutatjuk be az Orvosi Egyetem. Közreműködő: Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, Epidemiológiai Tanszék

Fontos, hogy minél több ember elsajátítsa, a helyes kézmosást, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, mi a helyes kézmosás szabályai.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here