Kovács András Péter, azaz KAP egy hatalmas esttel búcsúzott március 11-én közönségétől Hajdúszoboszlón.  Egy időre ez lesz az utolsó fellépése a humoristának.

2020. március 12-étől határozatlan ideig nem lehet megrendezni 100 fősnél nagyobb rendezvényeket a koronavírus miatti egészségügyi szükséghelyzet miatt. Így én sem lépek fel egy jó ideig. De március 11-én még nevettünk egy jót -írja.

Az utolsó fellépéséről készült összeállítást Kovács megosztotta a legnagyobb videós portálon is, hogy ezzel is jókedvre derítse egy kicsit a járványidőszakban a magyarokat.

Estjének fő témája természetesen a koronavírus és az azt kísérő jelenségek voltak: a kifosztott áruházak, a karantén és biztonsági intézkedések. Fontos azért, hogy még ilyenkor is tudjunk egy jót mosolyogni.

Ha szeretnéd, hogy a barátaid is nevessenek egy jót, akkor oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy a fontos hírek mellett a humor is teret kapjon!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here