Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke és parlamenti frakcióvezetője Facebookon írt egy határozott hangvételű írást, melyben elárulja minden logikus lépést úgy kell kipasszírozni Orbánékból

 

Magyarország nehéz időszak elé néz. Nem véletlenül mondjuk, hogy nagyon súlyos következményei lehetnek a koronavírus-járványnak, a kormány intézkedései pedig hiányosak, elégtelenek és elkésettek. Minden logikus lépést úgy kell kipasszírozni belőlük. Az embereket azonban meg kell védeni a járványtól és következményeitől. Egyetlen olyan intézkedés sem tűr halasztást, ami ebben segíthet.

Dolgozunk a koronavírus magyarországi terjedésének megelőzését, és a koronavírus-járvány társadalmi és gazdasági hatásainak mérséklését célzó javaslatcsomagon, mert ezt a járványt kezelni sem egyszerű feladat, de ha a kormány nem végzi jól a dolgát, a járvány nyomában beköszönő gazdasági válság magyar emberek millióinak okoz majd súlyos megélhetési problémákat.

Örülök, hogy a kormány tegnap estére össze tudta számolni, hány pár gumikesztyű van az országban, és hogy két nap alatt találtak még 400 lélegeztetőgépet. De ezen már régen túl kellett volna lenniük.

Már választ kellett volna adniuk a gyerekeket felügyelő szülők megélhetésének biztosítására, az idősek ellátásának megszervezésére, a szociális étkeztetés megszervezésére, a tömeges elbocsátások megakadályozására.

Mert meg kell védeni a betegeket, és az egészségügyi dolgozókat; a munkavállalókat és a hazai KKV-kat; az időseket és a szociális ellátásban részesülőket; a diákokat és a pedagógusokat, valamint a szülőket. Hétfőn benyújtjuk a védelmi csomagunkat az Országgyűlésnek.

És ha már Orbán nem képes előre gondolkodni, nem hallgat a szakértőkre, késve hozza meg a döntéseket, azért azt jó látni, hogy az ősszel felszabadított településeken az új polgármesterek – Karácsony Gergelytől Péterffy Attilán keresztül Őrsi Gergőig felelősen, gyorsan és hozzáértéssel végzik a dolgukat. Jó lenne, ha Orbán nem akadályozná, hanem segítené a településvezetők munkáját.

Most a védekezés időszaka van, mi is erre összpontosítunk. De el fog jönni az idő, amikor a jelenlegi országvezetőknek felelniük kell arra, hogy 10 év teljhatalmú kormányzás után miért egy lerongyolódott egészségügyi, oktatási és szociális rendszerrel kezdünk bele a válság időszakába!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here