Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A már többször leszerepelt szóvivőt, Kovács Zoltánt sikerült ma Fideszéknek szalajtani, így az Operatív Törzsnek sikerült egy bicskanyitogató tájékoztatót tartani: míg az újságírók igyekeztek a nap történéseiről kérdezni, addig válaszok nem csak kioktató okoskodás volt a produkció.  Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi elnöke nem hagyta ezt szó nélkül:

Most lett vége az Operatív Törzs mai tájékoztatójának.

Ez nem válság kommunikáció, hanem a kommunikáció válsága! Ne az újságíróktól, hanem Kovács Zoltántól vegyék el a mikrofont. Az együttérzés csírája sincs ebben az emberben. Egyből személyeskedik, ha valamire nem tud, vagy nem akar válaszolni.

Világosan kérdezett az újságíró. Azt mondták, addig nem végeznek el tesztet a koronavírus fertőzöttel találkozó egészségügyi dolgozókon, amíg nincs tünete. A belügyminiszternek sem volt tünete mégis tesztelték. Pintér Sándornak jár a teszt, az egészségügyi dolgozóknak nem? Erre Kovács leteremtette a sárga földig az újságírót.

Arra meg ismét nem kaptunk választ, hogy mi lesz azokkal a szülőkkel, akik holnap nem tudnak munkába menni. Legalább egy ígéretet kaptak volna arra vonatkozólag, hogy kompenzálni fogja a kormány a munkáltatót.

És harmadik napja nincs egészségügyi szakember a tájékoztatón. Az Orvosi Kamara javaslataira meg azt mondta, hogy politikai akció. Jézusom. Március 15-én, a szabad sajtó ünnepén megvonni a szót újságíróktól kimondottan elegáns- összegzi Kunhalmi a botrányos kormányzati sajtótájékoztatót

Ehhez mi csak annyit teszünk hozzá, hogy most baromira nem fogják fel Fideszék, hogy itt most válaszolni kell korrektül a kérdésekre és baromira kevés egy napjában 4-5 alakalommal frissülő honlap és egy kioktató szóvivő, mint kormányzati kommunikáció.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here