A miniszter Budapesten járt, és fotó kedvéért beállt a magyar belügyminiszterrel. Pintér Sándor a saját utasításukat nem vette komolyan: találkozott és kezet fogott marokkói vezetővel, akiről most kiderült, hogy koronavírusos.

Szombaton este közölték a marokkói lapok, hogy koronavírussal fertőződött meg Abdelkader Amara, az ország közlekedési és vízügyi minisztere.

Abdelkader Amara megfertőződése azonban nemcsak Marokkó, de Magyarország politikusainak is fontos hír. A miniszter a héten ugyanis európai tárgyalásainak utolsó állomásaként szerdán Magyarországon is járt és egy rakás magyar politikussal tárgyalt.

A Mapnews cikke szerint találkozott Mosóczi Lászlóval, az ITM közlekedéspolitikáért felelős államtitkárával, a Réaltiés Online szerint pedig Pintér Sándor belügyminiszterrel is tárgyalt. Egy fotó tanúsága szerint a tárgyaló felek nem sokat törődtek a koronavírus-járvány idején ajánlott biztonsági intelmekkel és Pintérrel bemutattak egy klasszikus fotós kézfogást is.

Azt pontosan nem lehet tudni, hogy a koronavírusos marokkói vezető Magyarországon még kivel tárgyalt. Romániában pár napja az egész kormányt karantén alá helyezték, miután kiderült, hogy az egyik szenátor koronavírussal fertőződött meg.

A kormányzati kommunikáció egyenlőre hallgat Pintér Sándor állapotáról és a vele kapcsolatos védelmi intézkedésekről. A magyar belügyminiszter 71 éves, így ő ha elkapta a vírust joggal aggódhatunk érte.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here