Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Donald Trump, amerikai elnök magyar idő szerint késő este beszélt a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, szerinte augusztus után is ki fog tartani a járvány. Közben az amerikai tőzsdeindexek beszakadtak.

Donald Trump, amerikai elnök korlátozó intézkedéseket jelentett be az Egyesült Államokon belül hétfőn – magyar idő szerint késő este. Eszerint a következő 15 napban, minden 10 főnél nagyobb gyülekezést, eseményt betiltanak, és azt javasolja, hogy még az éttermektől is tartsák távol magukat. Az amerikai elnök azt kérte az idősektől, hogy maradjanak az otthonaikban és kerüljék a tömegeket.

Trump szerint az országa egy láthatatlan ellenséggel áll szemben, annyira fertőző vírusról van szó. Újságírói kérdésre elmondta: egyes vélemények szerint júliusban, augusztusban érhet véget a járvány, de “véleményünk szerint ennél is tovább tarthat”.

A vírus terjedése miatt egyenlőre nem fontolgatja, hogy kijárási korlátozásokat vezessen be az országban, de egyes gócpontoknál vizsgálják ennek a lehetőségét. Ugyanígy nem döntöttek még az Egyesült Államok és Kanada közötti határ lezárásáról sem, de a kijárási tilalom mellett ez is napirenden van.

A tesztekkel kapcsolatban Trump azt mondta: nagyon sok tesztet végeznek, de a tünetekkel nem rendelkezőket nem vetik ennek alá. A tesztek rendkívül alacsony száma miatt egyébként több kritika is érte már a Trump-adminisztrációt.  Az USA-ban jelenleg 4100 fertőzöttről tudnak és már 71 beteg halálát okozta.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here