Csaknem húsz kilométeres torlódás alakult ki kedd délben Hegyeshalomnál a közúti határátkelő osztrák oldalán – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Ez azt jelenti, hogy a határátlépési pontnál az áthaladás lassulására kell számítani a Magyarországra belépést megelőzően. A Határinfo oldalon jelenleg 3 órás várakozást jeleznek.

A rendőrség arra kéri az Ausztriából érkező magyar állampolgárokat, hogy válasszanak másik, a személyforgalom számára nyitva tartó határátlépési pontot – teszik hozzá.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság arra is felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy indulás előtt a rendőrség honlapjának Határinfo oldalán tájékozódjanak a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időről, valamint a személyforgalom számára nyitva álló határátkelési pontokról – tartalmazza a közlemény.

Jelenleg (kedd 13:45 perckor) a határátkelő hivatalos adatai szerint 3 órát (vagy többet) kell várni a bejutásra Hegyeshalomnál az M1-es autópályánál, mígy Kópházánál is torlódás alakult ki, jelen pillanatban itt 15 percnél többet kell várni.

Ne menjen az alább határátkelők felé se, ugyanis a Bozsok – Rechnitz, Fertőrákos-Mörbisch, Jánossomorja-Andau,  Pinkamindszent – Strem, és a Zsira-Lutzmannsburg átkelők ideiglenesen lezárva tartanak.

Teljesen zökkenő menetes a forgalom viszont Bucsu – Schachendorf, Fertőd-Pamhagen, Kőszeg – Rattersdorf és Szentpéterfa – Eberau határátkelő helyeken. Itt csak magyar és osztrák állampolgárok közlekednek, míg Rábafüzes – Heiligenkreutz és Sopron-Klingenbach, határátkelő helyeken a nemzetközi forgalom is engedélyezett és zavartalan a határátlépés.

Friss információkat itt fog találni!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here