Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

„Teszteljetek! Ez a legfontosabb, ha meg akarjuk állítani a koronavírus-járványt” – hívta fel a figyelmet az Egészségügyi Világszervezet (WHO) sajtótájékoztatóján Tedros Adhanom Ghebreyesus főigazgató. Segítségként a WHO is elküldött 1,5 millió tesztet a világ 120 országába – írja a BBC folyamatosan frissülő hírfolyama alapján az Index.

Teszteljetek, teszteljetek, teszteljetek! Ezt hangsúlyozta sajtótájékoztatóján az Egészségügyi Világszervezet (World Health Organization, WHO), mondván: ez a koronavírus-járvány megállításának leginkább sarkalatos pontja – írja a BBC.

Ennek érdekében a WHO el is küldött 1,5 millió tesztet a világ 120 országába.
Ugyanakkor a szervezet igazgatója, dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus közölte: sok ország nem elég hatékony a tesztek elvégzésében.

A WHO ajánlása szerint minden országban minden koronavírus-gyanús esetet tesztelni kellene, majd pedig elkülöníteni a pozitív eseteket, valamint letesztelni mindenkit, aki az előző két napon kapcsolatba került az illetővel.

 

Amennyiben nincs elegendő lehetőség a kórházi ellátásra, és amennyiben nincs szó súlyos esetről, megfelelő lehet a beteg otthoni ellátása is, viszont a fertőzött személynek nem szabad ugyanabban a szobában feküdnie, ahol a háztartása egészséges tagja is tartózkodik, és a családból egy, lehetőség szerint jó állapotban lévő tagját kell kijelölni az ápolásra, hogy csak ez az egy személy érintkezzen a beteggel.

A sajtótájékoztatón azt is elmondták:bár a 60 év felettiek a leginkább veszélyeztetettek, gyerekek is haltak már bele koronavírus-fertőzésbe. Magyarországon eddig összesen 1587 koronavírustesztet végeztek el.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here