Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Leáll Magyarország legnagyobb gyárai közül 4, a szentgotthárdi Opel, a győri Audi, a kecskeméti Mercedes és most az esztergomi Suzuki jelentette be a leállást, elvileg két hétig állnak a vasak. 

A koronavírus járvány terjedésének növekvő kockázata miatt munkatársaink egészségének és biztonságának védelme érdekében a Magyar Suzuki Zrt. vezetése 2020. március 23-tól április 3-ig az esztergomi gyártás leállítása mellett döntött – tudatta a cég közleményben.

A Magyar Suzuki Zrt. folyamatosan elemzi, és értékeli a helyzetet, illetve minden további változásról haladéktalanul tájékoztatja az érintetteket. Egyúttal reményüket fejezik ki, hogy a vállalat a lehető leghamarabb visszaállhasson a korábban megszokott működésre.

Ugyancsak tegnap jelentette be leállását az Audi, ahogyan legalább két hétig nem termel a szentgotthárdi Opel-gyár, és a hvg.hu úgy tudja, hogy bezár a kecskeméti Mercedes is. A Daimler-csoport bejelentése szerint két hétre felfüggeszti európai egységeiben a termelést, az intézkedés a Daimler európai autó-, kisteherautó- és haszongépjármű-gyáraira is vonatkozik, és mint a cég közölte, még ezen a héten életbe lép.

Bár a közlemény konkrétan nem tért ki a kecskeméti üzemre, a hvg.hu a gyárban dolgozóktól értesült a leállásról. A cég azt is kiemelte, hogy a járvány Daimlerre gyakorolt ​​gazdasági hatásainak mértékét egyelőre nem lehet megfelelően meghatározni vagy megbízhatóan számszerűsíteni.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here