Szerda reggelre már 58 koronavírussal diagnosztizált fertőzöttet jelentettek Magyarországon a járványról tájékoztató kormányzati honlapon.

A Dél-pesti Centrumkórházban 36 fertőzöttet kezelnek, közülük négy beteg állapota súlyos, az intenzív osztályon fekszenek – mondta el Szlávik Jánok, a kórház infektológus főorvosa az ATV Start című műsorában.

Az infektológus azt mondta, idős betegekről van szó, valamennyien 70-80 év felettiek, akik valamilyen alapbetegségben szenvednek: daganatos betegek vagy cukorbetegek.

Arról is beszélt, hogy a kórházban kezelt többi fertőzött betegsége enyhe, közepes lefolyású. A korábban más osztályokon kezelt betegek között pedig egy súlyos állapotban lévő beteg van – mondta.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here