Péntek estére egy újabb koronavírus fertőzőt hunyt el Magyarországon, immáron a hivatalos adatok alapján ő volt a 4. elhunyt, ebből 3 péntekre esik így drámai a mai nap statisztikája.  

Péntek este újabb koronavírus-fertőzött beteg halt meg Magyarországon – tudatta a Koronavírus Sajtóközpont. Egy 53 éves magyar férfi  hunyt el, aki többszörös krónikus betegségben szenvedett. Ezzel négyre nőtt az elhunytak száma.

Korábban dél környékén két halottról számoltak be:  Két idős magyar beteg hunyt el koronavírus-fertőzés miatt, egy 79 éves és egy 68 éves magyar férfi- állt a kormányzati portálon.

Jelenleg egyébként 85 azonosított fertőzött betegről lehet tudni, 7-en gyógyultak és már 4-en elhunytak. Karanténban 116-an vannak, a mintavételek száma pedig gyorsuló ütemben növekszik, mára 3007 tesztet végeztek.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here