Két idős magyar beteg hunyt el koronavírus-fertőzés miatt, egy 79 éves és egy 68 éves magyar férfi. Ezzel háromra nőtt az elhunytak száma.

Rövid, pársoros közleménybe jelentette be a kormányzat hivatalos oldalán, hogy péntek délelőtt elhunyt 2 koronavírusos beteg is Magyarországon.

Mint írják, “két idős magyar beteg hunyt el koronavírus-fertőzés miatt, egy 79 éves és egy 68 éves magyar férfi. Ezzel háromra nőtt az elhunytak száma. Őszinte részvétünk”.

A közleményből most sem derül ki az elhunytak területi eloszlása, de az sem , hogy melyik kórházban történt a szomorú esett.

Orbán Viktor miniszterelnök a szokásos péntek reggeli interjújában a Kossuth rádióban a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban  elmondta, hat súlyos beteg van a koronavírus-fertőzöttek között, és hét gyógyult.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here