Az index egyik olvasója kedden délután készítette az alábbi videót a 106-os buszon, a Flórián téri buszmegállóban.

A 106-oson, ahogy minden BKV-járaton, néhány napja a koronavírus terjedésének lassítása, a sofőrök és az utasok egészségének védelme érdekében tilos az első ajtó használata. Ezért az első ajtó előtti terület szalaggal le is van zárva.

A videón látható férfit ez cseppet sem zavarta, felhajtotta a szalagot, és az első ajtón akart leszállni. Amikor a sofőr közölte vele, hogy ez jelenleg tilos, vitatkozni kezdett a sofőrrel, hogy nyissa ki az első ajtót, mert „ő nem beteg, itt senki nem beteg”.

Majd miután leidiótázta a busz vezetőjét, elindult a hátrébb lévő ajtóhoz, de előtte még életvezetési tanácsokat is adott: „Egyél fokhagymát, egyél gyömbért, antibiotikum. Akkor nem lesz bajod.”

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here