Az Összefogás Magyarországért nevű civil szervezet a közösségi oldalán hívja fel a figyelmet arra, hogy mivel nem lehetünk biztosak abban, hogy a tünetmentességünk ellenére nem vagyunk fertőzöttek, ezért minél kevesebb társadalmi kapcsolatot alakítsunk ki.

A civil szervezet szerint az új típusú koronavírus-járvány idején az a legkielégítőbb, ha az egészségesnek látszó emberek is kerülik a kontaktust, mivela tudtukon kívül fertőzöttek lehetnek, és a vírust másoknak is továbbadhatják.

Ugyan a fertőzöttek 80 százaléka nem kerül kórházba, de ha egyazon időszakban nagyon sok veszélyeztetettebb, tehát főleg idős és/vagy már eleve beteg ember lesz koronavírusos.

Náluk jelentkezhetnek a tünetek, és amennyiben egyszerre nagyon sok kórházi ágyat foglalnak el, akkor a betegek egy részének nem marad hely, ésebben az esetben Olaszországhoz hasonlóan nagyobb arányú halálozásokkal kell számolni.

Ezt a forgatókönyvet csak a társadalmi kapcsolatok minimálisra szorításával lehet elkerülni.

Arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogyan lehet hatékonyan védekezni a koronavírus ellen.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here