A kormányzati tájékoztatás ismét egy rövid szűkszavú közleménybe tudatta, hogy újabb kettő magyar állampolgár hunyt el a koronavírus fertőzés következtében. 

A koronavirus.gov.hu-n jelent meg a szűkszavú közlemény, ami tudatta, hogy újabb koronavírussal-fertőzött betegek haltak meg. Egy 65 éves és egy 75 éves magyar nő hunyt el.

Ugyan ebben a közleményben tájékoztatnak arról is, hogy emellett 12 főre emelkedett a gyógyultak száma, hozzátéve, hogy köszönet a Szent László kórház orvosaiknak és ápolóinak.

Az első magyar koronavírusos beteg halálát március 15-én jelentette be a Kormányzati Tájékoztatási Központ hivatalosan is, egy 75 éves férfi volt, aki kórházba szállítás közben vesztette életét.

Március 20-án, pénteken  dél környékén két halottról számoltak be:  két idős magyar beteg hunyt el koronavírus-fertőzés miatt, egy 79 éves és egy 68 éves magyar férfi- állt a kormányzati portálon.

Majd az nap este érkezett a negyedik beteg haláláról a hír: egy 53 éves magyar férfi  hunyt el, aki többszörös krónikus betegségben szenvedett, ez a szám emelkedett meg most 6 elhunytra.

A propaganda média nem fog beszámolni az ellenzéki vezetők véleményéről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogyha szerinted is igaza van Gőgösnek!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here