Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz propaganda médiái ezerrel tolják azt a hazugságot, hogy az ellenzék nem hajlandó megszavazni a vészhelyzet meghosszabbítását. Az MSZP most ezt elég világosan cáfolta és nyilvánosságra hozta azt a dokumentumot, melyből kiolvasható: 3 hónappal kívánják kitolni a rendkívüli időszakot. Az MSZP közleményéből egy  másik dolog is kiderül világosan: az ellenzéki párt ahhoz nem kíván asszisztálni, hogy Orbán Viktornak  korlátozás nélküli teljhatalma jöjjön létre. 

Az MSZP az alábbi közleményt tette ki Facebookra, melyhez csatoltak egy dokumentumot is, mely világosan cáfolja a Fidesz propaganda hazugságait:

Az MSZP felelősségteljesen gondolkozó és cselekvő ellenzéki pártként a mai napon benyújtotta „A koronavírus elleni védekezés érdekében a veszélyhelyzetben bevezetett
rendkívüli intézkedések megerősítéséről és hatályának meghosszabbításáról” szóló törvénytervezetet.

A meghozott intézkedések hatályát június 30-ig meghosszabbítjuk, tehát nem határozatlan időre, nem örök időkre, hanem 3 hónapig. De olyan módon, hogy az esetleges meghosszabításról az Országgyűlés dönthessen.

Az esetleges akadályoztatás miatt a javaslatunkkal lehetővé tennénk a távszavazást. Ezen lehetőséggel már más országokban, pl.: Romániában is élnek. Továbbra is fenntartjuk a magyar emberek érdekében megfogalmazott 5 pontos védelmi csomagunkban szereplő javaslatainkat:

1. Béremelést és védőfelszerelést az egészségügyi és szociális szféra dolgozóinak!
2. Növeljék a munkanélküli ellátás időtartamát 9 hónapra, összegét minimum nettó 100 ezer forintra!
3. Hatósági árat az alapvető élelmiszerekre és a védőfelszerelésekre, fertőtlenítőszerekre! Csökkentsék a gáz és az energia árát!
4. Azonnali nyugdíjemelést! A nyugdíjkiegészítés áprilisi kifizetését!
5. A kormány védje meg a forint értékét!

A legfontosabb a magyar emberek védelme, biztonsága! Éppen ezért az MSZP benyújtott a Parlamentnek egy ötpontos javaslat csomagját is, amely a koronavírus-járvány egészségügyi, társadalmi és gazdasági hatásainak kezelését szolgálja- írja az ellenzéki párt.

A propaganda média nem fogja leközölni azt a dokumentumot, amely világosan cáfolja a Fidesz hazudozásait, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa az ellenzék az emberek oldalán, a Fidesz meg Orbán teljhatalmának segítése érdekében politizál.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here