Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A miniszterelnök is részt vesz mai az Operatív Törzs az eredetileg 11 órakor kezdődő online tájékoztatóján.

Ma délelőtt 11-kor kezdődött volna az Operatív Törzs online tájékoztatója, de kb. 15 perces késéssel indult el a tájékoztató, amin Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett. A sajtóban a bejelentés után rögtön elindultak a találgatások, hogy vajon miről lesz szó.

Az Index szerint egészen biztos, hogy a járvány elleni védekezéssel kapcsolatban ad tájékoztatást a miniszterelnök, de sokan azt feltételezik, hogy nem kész intézkedésekről beszél majd, hanem a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslat ügyében kér támogatást.

Az ATV online élő adása

Vasárnapra ugyanis kiderült, hogy az ellenzéki pártok annak hatályára vonatkozó dátum és más garanciák nélkül nem szavazzák meg a kormány tervezetét, és azt sem támogatják, hogy az indítványt hétfőn házszabálytól eltéréssel tárgyalja a parlament.

A miniszterelnök a koronavírus-járvánnyal összefüggésben eddig  akkor állt az ország nyilvánossága elé – általában élő Facebook-bejelentkezés formájában -, amikor jelentős döntések születtek.

Legutóbb a kormány által meghozott legelső gazdaságélénkítő intézkedéseket ismertette a kormányülés szünetében. De korábban az iskolák bezárását és az akciócsoportok létrehozását is ilyen formában jelentette be.

Eddig Müller Cecília országos tisztifőorvos, Lakatos Tibor ezredes, valamint Szlávik János főorvos válaszolt az online feltett kérdésekre.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here