Az MSZP javaslata után már a Gazdasági Versenyhivatal is azt tanácsolja a kormánynak, hogy a rendkívüli helyzetre való tekintettel vezessen be hatósági árszabályozást a védőfelszerelésekre és a fertőtlenítőszerekre.

Az már csak a sors fintora, hogy pont egy olyan szervezet erősíti meg az MSZP javaslatát, amely nem vádolható ellenzéki elfogultsággal, hiszen a Fidesz éppen most választotta meg az elnökét alkotmánybíróvá.

Az MSZP szerint nem utólag kell bírságolni a brutális árak miatt, hanem eleve meg kell akadályozni az indokolatlan áremeléseket. Éppen ezért itt az ideje annak, hogy Orbán Viktor ismét átgondolja az álláspontját, és végre meghozza a megfelelő döntést.

Az iskolák bezárása, a hiteltörlesztési moratórium bevezetése, az e-receptek személyes átvételi kötelezettségének felfüggesztése, a részleges járulékfizetési kedvezmények bevezetése, a végrehajtások és a kilakoltatások felfüggesztése után reméljük, hogy a hatósági ár bevezetésére vonatkozó javaslatunkat is minél előbb megvalósítja kormány-áll az MSZP közleményében

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here