Van abban valami viccesen szánalmas, hogy Orbánék saját bénázásukat az ellenzékre mutogatva akarják elfedni. Az meg különösen aljas, hogy a járvány vészhelyzetben az ellenzék elleni hergeléssel töltik az idejüket. 

Azonban Orbánék aljaskodása most sem maradt szó nélkül Török Zsolt, az MSZP korábbi szóvivője 5 jól irányzott kemény kérdéssel eligazította Orbánékat, íme:

Komolyan kérdezem.
– Ki akadályozta meg az elmúlt 60 napban a magyarországi kormányt, hogy felkészüljön a járványra?

– Ki akadályozta meg a magyarországi kormányt, hogy IDŐBEN ellenőrzéseket, korlátozásokat vezessenek be a veszélyeztetett országokból hazánkba érkező repülőknél?

– Ki akadályozta meg a magyarországi kormányt az elmúlt 10 évben, hogy stadionok és luxus beruházások helyett kórházakra, lélegeztető gépekre, orvosokra, ápolókra költsön???? Ki???

– Ki akadályozta meg a magyaországi kormányt az elmúlt 2 hónapban hogy IDŐBEN beszerezze a megfelelő védelmi eszközöket? Hogy ne most hozzanak Wizz Air géppel 30 ezer maszkot Kínából, hanem 1-2 hónappal ezelőtt?

– Ki és milyen törvény akadályozta az elmúlt 2 hétben a magyarországi kormányt abban, ellássa megfelelő védelmi eszközökkel az egészségügyben és a szociális ellátásban dolgozó 100 ezer H Ő S T ??? Ki???

– Ki és mikor akadályozta meg a magyarországi kormány luxus repülőit, hogy teszteket, maszkokat védekezési eszközöket hozzanak, hogy a védőfelszerelés legyártásához szükséges alapanyagokat ide szállítsák??? Ki? Senki! Orbán Viktor, és a 133 Fideszes báb.

A propaganda média biztos nem fogja feltenni ezeket a kérdéseket Orbánéknak, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, Orbánék a vészhelyzetben is aljaskodnak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here