Egy nap alatt 39 új betegnél mutatták ki Magyarországon a koronavírust, jó hír hogy a gyógyultak száma elérte a 21 főt.

 

Újabb magyar állampolgárok szervezetében mutatta ki az új koronavírust a laboratóriumi vizsgálat, ezzel 226-ra nőtt a Magyarországon beazonosított fertőzöttek száma.
A kormány tájékoztató honlapja szerint egy újabb halálos áldozatot követelt az új koronavírus okozta betegség (COVID-19): egy brit állampolgár hunyt el.

Az igazolt fertőzöttek közül 212 magyar, 10 iráni, 2 brit, 1 kazah és egy vietnami állampolgár.

A Koronavirus.gov.hu oldalon megtalálható hivatalos adatok szerint a 226 igazolt fertőzött közül 21 meggyógyult, az elhunytak száma most tízre emelkedett. Kórházi karanténban jelenleg 85 fő van. Magyarországon eddig 6817 mintát vizsgáltak meg akkreditált laboratóriumban.

Mint írták, a járvány a csoportos megbetegedések szakaszában tart, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus.

A beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek. A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, és aki teheti, az maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be a szabályokat és az ajánlásokat.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here