Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Dr. Nemény András,  Szombathely polgármestere egy facebook videóban mondta el az első pillanattól kezdve mindent megtesz a korona vírussal szemben és minden szombathelyi család maszkot kapott, hogy biztonságban érezhesse magát.

Orbánék tanulhatnak, ugyanis Szombathely MSZP-s polgármestere, Neményi András egy facebook videóban bejelentette, hogy a város mindegyik családja kapott kettő darab mosható védőmaszkot.

A város megrendelt összesen 100 ezer szájmaszkot a szombathelyieknek, ebből 25 ezret kapttak az egészségügyben és szociális területen dolgozók, a fennmaradó 75 ezret pedig március 23-tól szállítják ki a családoknak, – egyelőre háztartásonként 2 darabot.

Ha szükséges, továbbiakat fog rendelni a város. Ezek mosható maszkok. amit első használat előtt a mosógépben ki kell mosni 65-90 fokon és utána használják.

„Azt kérjük mindenkitől, hogy amikor elmennek otthonról és különösen, amikor olyan helyre mennek, ahol több ember van, használják ezt a szájmaszkot! Nagyon fontos, hogy használják, akkor, amikor tömegközlekedési eszközt vesznek igénybe, mert ez mindannyiunk biztonsága érdekében van. Ez a szájmaszk nem véd meg mindentől, de arra mindenképpen jó, hogy aki használja, az másnak nem adja át a fertőzést. És értelemszerűen, minél többen használjuk, annál inkább biztonságban vagyunk mindannyian” – mondta el a polgármester.

Bejelentette még azt is, hogy nyittatott az önkormányzattal egy alszámlát, ahova azoknak a felajánlásait várják, akik úgy érzik, hogy ebben a helyzetben is tudnak segíteni, van rá lehetőségük.

„Mindenki gondolja végig, hogy van-e esetleg olyan plusz tartaléka, ami a következő időszakban nem hiányzik, hiszen nagyon sokan vannak olyanok, akik minden tartalékukat felélték, most veszítik el a munkájukat. Szükség lesz arra, hogy valamilyen módon próbáljuk meg őket segíteni” – kérte dr. Nemény András, aki a veszélyhelyzet fennáltáig a saját fizetéséből havonta 200 ezer forintot biztosít az alap részére, melynek neve és számlaszáma: Koronavírus alap, 10918001-00000003-25300517.

A propaganda média nem fog beszámolni az ellenzéki városvezetés jó lépéseiről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa komoly leckét kapott Orbán valódi védekezésből.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here