Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Egy másik posztban már írtunk róla, hogy milyen információk hangoztak el a mai operatív törzs sajtótájékoztatóján, azonban volt egy másik lényeges közlés is Gulyás Gergely, kancellária miniszter tájékoztatott, hogy hányan veszthették állásukat a járvány miatt

Súlyos adóbevételektől esik el az állam, derült ki 200 milliárd bevételtől esik el hetente az állam, és ezeket senki sem fogja kompenzálni. 140-150 milliárd esik ki a GDP-ből hetente a vendéglátás miatt. Ehhez az autógyárak leállása további 40-50 milliárdot tesz hozzá.

Munkanélküliség: Még nincsenek pontos adatok, de az látszik, hogy már márciusban is 30-40 ezer állás megszűnik. Áprilisban és májusban tömegessé válik a munkanélküliség az országban, százezres nagyságrendre lehet számítani, mondta Gulyás.

A cél az, hogy három hónap után mindenkinek legyen munkája. Az álláskeresési járadék idejének meghosszabbítására vonatkozó kérdésre Gulyás azt mondta: a kormány elsődleges célja nem a segélyezés, hanem a munkahelyek lehetséges megtartása és a gazdaság újraindítása. Három hónap alatt azok is találnának munkát, akik adott esetben most elveszítették, vagy elveszítik a járványhelyzetben.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here