Fideszéknek muszáj diktatúrát bevezetni, mert ők csak így tudják leküzdeni a járványt, bár a németek egész jól kezelik demokratikus berendezkedéssel is a kórt, de hazánkban ez csak Orbán teljhatalmával lehetséges- legalább is ezt igyekszik belénk sulykolni a propaganda média

Az Országgyűlés ma szavaz a kormány koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslatáról, amely a rendeleti kormányzás lehetőségét vezeti be a veszélyhelyzet idejére, de hogy meddig tart a vészhelyzet az hiányzik a javaslatból.

Pont ez az! Az ellenzék is ezt kritizálja, 90 napos, tehát három hónapos vészhelyzetet javasolt illetve azt, hogy a parlament szavazzon elektronikusan a járvány idején, amit még Románia is meg tudott oldani.

Sajnos ez nálunk nem lehetséges- volt a Fideszék válasza. Így a járványra hivatkozva, Fideszék ma teljhatalmat adnak Orbánnak. Előterjesztés elfogadásához a jelen lévő képviselők legalább kétharmadának támogatására van szükség, ami borítékolhatóan meg lesz.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here