Karanténjából kezdett el a Youtube-on tudósítani Levente, a budapesti Toldy Ferenc Gimnázium tanulója, miután kiderült, hogy édesanyja és testvére is elkapta az új koronavírust.

A diákot már kiengedték a karanténból, ám arról is beszámolt, hogy egyesek érthetetlen ellenszenvvel viselkedtek az egyik családtagjával szemben. Péntek éjszaka ugyanis tojással dobálták meg nagymamájának házát.

Otthoni karanténba zárt bátyját pedig feljelentették, miután ételt vittek neki. Valaki azzal fordult a rendőrökhöz, hogy a fiatal otthonának kerítésén kívülre lépett, bár a toldys diák állítja, hogy ez nem történt meg.

Afrikában hírek szerint meglincseltek néhány fehér embert, mert ők hozhatják hozzájuk a vészt, na de ez nem Afrika, hanem Magyarország!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here