Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pollreisz Balázs, az MSZP győri vezető politikusa 3 botrányos képet posztolt Facebookon, amiből jól kiderül, hogy a helyi fideszes városvezetés, mennyire pökhendi és felelőtlen magatartást tanúsított a járványhelyzetben, aminek meg is lett a következménye. 

Egy világjárvány “margójára”- címmel hozott nyilvánosságra Pollreisz Balázs, az MSZP győri vezető politikusa 3 botrányos képet Facebookon, amiből jól kiderül, hogy a helyi fideszes városvezetés, mennyire pökhendi és felelőtlen magatartást tanúsított a járványhelyzetben, aminek meg is lett a következménye.

Mint írja az első képen az látható, hogy tombol  már a járvány, de a fideszes városvezetés még ünnepel, szorosan egymás mellett…

Majd a második képen az látható, hogy egy győri polgár megjegyzi Dézsi András, fideszes polgármesternek, hogy azért ez így elég felelőtlen volt, mire az orvos végzettségű politikus pökhendi stílusban kioktatja az állampolgárt:

Majd Dézsi polgármester úr bejelenti, hogy megkapta a koronavírust:

Az MSZP-s politikus a fentieket így összegzi: a fenti képek tökéletesen bemutatják, hogy kormányzati oldalról milyen felelőtlen a járványhoz való hozzáállás.

Megjegyzi azt is, hogy MSZP oldalról nem véletlenül KÉRTÜK folyamatosan a FIDESZTŐL, hogy minél több tesztelésen keresztül szűrjük ki azokat a fertőzött személyeket, akik potenciális veszélyforrások közösségükre. Városunk vezetői is csak akkor “kapcsoltak” amikor már megtörtént a baj és egyikőjük koronavírus tesztje pozitív lett.

Ezt követően hirtelen, magánklinikák segítségét kérték, majd sorozatos fertőzöttségük kiderülése után vonultak karanténba. Elgondolkodtató, hogy az elmúlt hetekben miért is lett Győr-Moson-Sopron megye a harmadik legfertőzöttebb Magyarországon.

Az érintett városvezetőknek természetesen mielőbbi gyógyulást kívánok, de valószínűleg igaza volt a néhány héttel ezelőtti hozzászólást író hölgynek, azzal kapcsolatban, hogy járvány idején nem utólag kell okosnak lenni- összegez az MSZP-s vezető.

A propaganda média nem fogja bemutatni, hogy Győr városvezetése milyen felelőtlenül és pökhendin állt a járványhoz, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here