A TV2 időjósa, Barta Sylviát koronavírussal diagnosztizálták, már több mint három hete szigorú karanténban él – írja a Bors.

A TV2 időjósa nem volt külföldön, nem járt nagy társaságban, elmondása szerint fel sem merült benne, hogy elkapja a vírust.

 

“Ízületi fájdalmaim és lá­zam volt, eleinte azt hittem, megfázás vagy influenza” – mondta a lapnak Barta, aki egy idő után már gyanakodni kezdett, ezért felhívta orvosát, majd tesztelték. Azonnal értesítette a TV2-t, amikor kiderült: az eredmény pozitív. Az időjós egyelőre nem tudja megmondani, mikor láthatják legközelebb a képernyőn.

“Több mint há­rom hete nem jártam embe­rek között, szigorú karanténba vonultam. És ez még így is lesz. Szerencsére minden segítsé­get megkapok a nagyszerű or­vosoktól, biztonságban érzem magam. A legjobban a gyerekeim és a férjem ölelése hiányzik” – árulta el a tévés.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here