Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Orbán Viktor magyar miniszterelnök Franz Josef Strauss díjának visszavonását is megvitatják a CSU-hoz közelálló Hans Seidel Alapítvány elnökségének következő ülésén – olvasható az IDOWA német portálon.

A portál Markus Ferbert, az alapítvány elnökét idézi. Ő jelentette be Münchenben a javaslatot azzal, hogy az alapítvány elnöksége figyelemmel lesz a további magyarországi és európai fejleményekre is.

Ferber hangsúlyozta: a díj 2001-ben történt odaítélését az akkori idők fényében kell értékelni, és külön kiemelte, hogy az alapítvány nem felelős a kitüntetettjei további alapvető változásaiért.

A Franz Josef Strauss díjat 1996 óta osztják ki, a Keresztényszociális Unió (CSU) karizmatikus vezetőjének nevét viseli, akinek idején pártja a CDU bajor politikai partnere lett. Strauss 1988-ban bekövetkezett haláláig, 27 éven keresztül vezette a pártot.

A díjat a rendkívüli politikai, gazdasági, társadalmi, művészeti és kulturális megvalósításokért, a demokratikus értékek terjesztéséért ítélik oda.

Többek között Helmut Kohl német kancellár, Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, George Bush, az Amerikai Egyesült Államok volt elnöke és Jean-Claude Juncker EB-elnök is megkapta.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán annyira kicsapta Európában a biztosítékot, hogy megfosztanák a nemzetközi díjától is, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa vállalhatatlan Orbán Viktor megmozdulásai.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here