Ismét egy fontos követelésével ért célt az MSZP, ugyanis Orbán Viktor péntek reggel a szokásos, Kossuth Rádiónak adott interjújában jelentette be, hogy még az idén fejenként 500 ezer forint plusz juttatást ad az egészségügyi dolgozóknak. Ezzel újabb MSZP-s javaslatot valósított meg a kormány.

„Az egészségügyben és a szociális ágazatban dolgozóknak a kormány azonnal biztosítsa a szükséges védőfelszerelést, és fizessen részükre egyszeri 500 ezer forintos juttatást” – javasolta a Magyar Szocialista Párt még márciusban, az általuk kidolgozott öt pontos védelmi csomag keretein belül.

Péntek reggeli szokásos interjújában a Kossuth Rádióban Orbán Viktor azt mondta: „az egészségügyet próbára tevő nagy roham előttünk áll, erre készülünk most föl”. Majd hozzátette: „azt remélem, hogy húsvétkor mindenki összerendezi magát, tudja, mi a dolga, megpróbálunk berendezkedni arra az időszakra, ami a vakcina kifejlesztéséig tart”.

Ezt követően jelentette be a miniszterelnök, hogy 500 ezer forintnyi plusz juttatást kapnak az egészségügyi dolgozók. A részletekkel Gulyás Gergely jelentkezik majd szombaton ˜ tette hozzá Orbán Viktor.

Az MSZP részéről Harangozó Tamás reagált a hírre, mint mondta az MSZP üdvözli, hogy 500 ezer forint egyszeri juttatást kapnak az egészségügyi dolgozók a hetekkel ezelőtti javaslatunknak megfelelően. Felhívjuk a figyelmet rá, hogy mi az egészségügyi mellett a szociális ágazatra is tettünk javaslatot és erre törvényjavaslatot is benyújtottunk.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbánék az MSZP intézkedési javaslatait hajtják végre, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa melyik párt is valójában, amelyik a helyzet magaslatán áll.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here