A párttámogatások 50 százalékát a járvány elleni védekezési alapba kell befizetni, ez 1,2 milliárd forintot jelent – közölte Gulyás Gergely  a szombati kormányinfón, számolt be a Hirklikk. Nem kell ecsetelnünk az így is kivéreztetett ellenzéki pártokat ezzel a lépéssel taccsra vágják Fideszék.

A koronavírus-járvány elleni védekezési alapba 663 milliárd forintot biztosít a kormány, abba be kell fizetni az idei párttámogatások 50 százalékát, a multinacionális láncokat terhelő kereskedelmi adót, a pénzügyi szektor hozzájárulását és a gépjárműadó önkormányzatoknak járó részét – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Gulyás Gergely ismertetése szerint a párttámogatások 1,2 milliárd forintot tesznek ki, a multinacionális láncokat terhelő adó 36 milliárd forintot jelent, a bankoktól 55 milliárd forintot várnak.

De az önkormányzatokat sem kíméli a most bejelentett csomag a gépjárműadó központi költségvetésbe átirányított része 34 milliárd forint lesz, az önkormányzatokat arra kérik, hogy ezzel járuljanak hozzá a járvány elleni védekezéshez.

Nem kell túl sokat magyarázni az ellenzéki pártoknak az, hogy az amúgy is szűkös pénzük felét elveszik Fideszék a járványra hivatkozva, kvázi a többpárti demokrácia felszámolásával egyenlő aljas lépés. Különös felháborító, hogy Fideszék ezt a vészhelyzetre hivatkozva lépik meg.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszéknek még a járványhelyzetben is az aljaskodáson jár az agyuk, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, igaza lett az ellenzéknek, Orbánék nem a járványt akarják legyőzni, hanem őket.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here