Erre mondják azt, hogy igazi parasztvakítás, Orbán nagy sebbel lobbal bejelentette a járványhelyzet gazdasági kezelési tervét. Most figyelj a nyugdíjasok visszakapják a 13. havi nyugdíjat… majd 1 év múlva, ami nem is egy havi lesz hanem egy heti. 

Ma Orbán bejelentette politikai pályafutásának egyik legnagyobb parasztvakítását, a járvány helyzetre reagálva egy család- és nyugdíjasvédelemi program indul, melynek részeként visszaépítik a 13. havi nyugdíjat, ezt négy részletben teszik meg. 2021 februárjában a januári nyugdíjon felül a nyugdíjasok egy heti nyugdíjat kapnak majd, ez történik majd 2022-ben, 2023-ban és 2024-ben is.

Igen, jól tetszik érteni Orbán úgy segít a nyugdíjasoknak a járványban, hogy megígéri nekik, hogy egy év múlva majd kapnak  pénzt. S ezt van képe elnevezni nyugdíjas védelmi programnak.

Arról már mélyen hallgat a kormányzati propaganda, hogy addig mi lesz? Hogy a náthásba fogják fizetni a nyugdíjasok a brutálisan elszabadult élelmiszerárakat? S egy heti nyugdíj egy év múlva vajon fedezni fogja-e ezeket a költségeket?

Ki kell mondani, ez nem más mint a szép korúak totális hülyének nézése, a politikai mézesmadzag húzogatás iskolapéldája. Maradjunk annyiban, hogy sokkal korrektebb lett volna, ha nem ígérget semmit.

A propaganda média nem fogja megírni, hogy Orbán teljesen hülyének nézi az időseket, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa valójában Orbán, hogyan segít a nyugdíjasoknak!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here