Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 817 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – írja a koronavirus.gov.hu.

A legújabb hivatalos adatok szerint, az igazolt fertőzöttek száma 73-mal nőtt egy nap alatt, Magyarországon, így 817 fő kapta meg eddig a koronavírust.

Elhunyt újabb 9 ember is, ezzel 47 főre emelkedett a járvány magyarországi áldozatainak száma. A halálozási arány emelkedett, már közelíti az 5,8 százalékot. Az elhunytak között 3 nő, 61, 67 és 77 éves volt. Az elhunyt férfiak pedig, 65, 72, 77, 82, 84, 84, és 92 évesek voltak.

Házi karanténban közel 15 000 ember tartózkodik, Eddig 23 746 tesztet végeztek és a gyógyultak száma 71 fő.

A Jonhs Hopkins Egyetem adatai szerint közel 1 millió 350 ezer igazolt fertőzött van a világon, a gyógyultak száma 285 ezer, a halottaké pedig 75 ezer.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here