Orbán Viktor a minap látogatott el a Korányi kórházba. A PR eseményből azonban komoly beégés lett, mert remekül bemutatja a videó, valójában milyen állapotban is zudúl a magyar egészségügyre a járvány.

Magas labda volt  Orbán Viktor keddi látogatása az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben, ahol többek között a kórház faláról hiányzik a csempe, a poroltó a sarokba támasztva hever, a láthatóan lezárt liftre ki van írva valami, legyünk megengedőek, talán nem az, hogy elromlott, hanem, hogy fertőzésveszély miatt ne használja senki.

De míg a kórházigazgató egy orrát szabadon hagyó sima orvosi maszkban van,
a nemrég még a parlamentben a maszkhiányról és az otthoni maszkkészítésről beszélő Orbán most profi 3M FFP3-as maszkban van.

A videóból az is kiderül, hogy Orbán terepruhás katonával és rendőrökkel látogatott el a kórházba, mintha nem egészségügyi járvány, hanem háború lenne. Bár az állapotok eléggé háborúsak az tény.

A propaganda média nem fogja bemutatni Orbán Viktor beégését ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa valójában milyen állapotok uralkodnak egy magyar kórházban.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here