Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyszerűen hiánycikk lett az élesztő az üzletekben. Így megszólalt a Budafoki Élesztőgyár, hiszen olyan sok üzenetet kapott , hogy kénytelenek voltak reagálni és elárulta pontosan miért is nincs elég élesztő a boltokban.

Az utóbbi hetek nagy megpróbáltatás volt számunkra, igyekeztünk minden kommentre reagálni, és többszáz Messenger üzenetre válaszolni. Eljött az ideje, hogy csokorba gyűjtsük a kérdéseiteket és egyben megírjuk a válaszainkat, annak ellenére, hogy számtalanszor megosztottuk a sajtóban is megjelent nyilatkozatunkat a jelenlegi helyzetről-írja a Budafoki Élesztőgyár Facbookon

A válaszaikban tisztázzák, hogy nem, a gyár nem zárt be, teljes kapacitással gyártanak és szállítanak

A cég folyamatos műszakban működik, 24 órában, hétvégén is, ünnepnapokon is gyárt. Mint, írják abban az esetben tudnának még egy műszakot beiktatni, ha a nap 36 órából állna. Minden üzemnek van egy kapacitása, a 100% nem lehet 120%. Az élesztőgyártáshoz is, mint bármely termékgyártáshoz, idő kell.

Arra, a kérdésre, hogy akkor miért nincs élesztő a boltok polcain? A cég azt írja, hogy a probléma összetett. Először is, számos import termék, legyen az friss vagy szárított élesztő, eltűnt a hazai boltok polcairól, hiszen a pánikvásárlásnak köszönhetően egész Európában élesztőhiány van.

Ahogy fentebb írtuk, mi gyártunk és szállítunk, minden olyan kereskedelmi egységbe, ahová eddig is szállítottunk. Nem a megszokott mennyiséget, hanem annak a többszörösét. Sőt, hogy valamelyest csökkentsük a termékhiányt és segítsünk a kereskedelmi partnereinknek kielégíteni a vásárlói igényeket, piacra dobtuk az eddig sütőiparnak gyártott 500g-os kiszerelésű termékeinket.

Kereskedelmi partnereink visszajelzései alapján a boltok polcairól percek, órák alatt tűnik el az a mennyiség, ami eddig akár 1-2 hétre elegendő volt. Ide vezet a pánikvásárlás. Ha mindenki csak annyit venne, amennyit ténylegesen felhasznál a közeljövőben, akkor nem lenne hiány.

A Budafoki Élesztőgyár szerint gond, hogy a vásárlok nem hiszik el, hogy továbbra is gyártanak és holnap, holnapután és még azután is szállít a cég élesztőt! Ezért nem kellene dobozszámra vásárolni és fagyasztani, hiszen akkor bármikor megvásárolhatjátok frissen akár a boltban is.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here