Nehéz hetek, hónapok jönnek, de egyszer vége lesz, és akkor újrakezdhetjük – mondta húsvéti üzenetében Karácsony Gergely. Budapest főpolgármestere szerint áldozatokat kell hoznunk a nehéz időkben.

 

Az idei ünnep sajnos, elsősorban az áldozatvállalásról szól: “nagy áldozat ilyen szép időben otthon maradni, de kérem, ne úgy tekintsenek rá, mint egy börtön, hanem mint egy óvóhely” – mondta húsvéti üzenetében Karácsony Gergely.

A főpolgármester a Facebookra feltöltött videójában arról beszélt, nehéz hetek, nehéz hónapok következnek.

Amikor vége lesz, mert vége lesz, akkor újrakezdhetjük. Bepótolhatjuk az elvesztegetett napokat. Újra a szeretteinkkel lehetünk.

Most azonban össze kell fognunk, amivel bebizonyítjuk, hogy Budapest nem csupán egy gyönyörű város, hanem egy különleges közösség – jelentette ki a főpolgármester.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here